• Schuttersfeesten 2021

    Van 3 tot en met 5 september 2021 worden er weer schuttersfeesten georganiseerd in en rond het Schuttershoes in Haaksbergen. Naast de traditionele onderdelen is er een uitgebreid programma in de feesttent. Op vrijdag is het plaatsen van de vogel op de stang. Bij het vogelschieten op zaterdag wordt met geweren op een houten 'vogel' geschoten. Op zondag is de beurt aan het teamschieten. Naast deze traditionele onderdelen is er een uitgebreid programma in de feesttent.

    (onder voorbehoud i.v.m. corona regels)
  • schuttersfeest 2015

    Van 4 tot en met 6 september 2015 worden er weer schuttersfeesten georganiseerd in en rond het Schuttershoes in Haaksbergen. Naast de traditionele onderdelen is er een uitgebreid programma in de feesttent. Op vrijdag is het plaatsen van de vogel op de stang. Bij het vogelschieten op zaterdag wordt met geweren op een houten 'vogel' geschoten. Op zondag is de beurt aan het teamschieten. Naast deze traditionele onderdelen is er een uitgebreid programma in de feesttent.
  • Activiteiten ’t Stuupke

    De verschillende activiteiten die altijd plaatsvonden in café ’t Stuupke aan de Eibergsestraat dat in mei afbrandde, zullen voorlopig gehouden kunnen worden in het Schuttershoes aan de Scholtenhagenweg. De biljarters, kaarters en darters kunnen nu weer ergens terecht.