Vrijdag 6 September

 • Opening

  Vrijdagavond 19:00 uur vindt de officiële opening plaats met het op de stang plaatsen van de vogel door de regerend koning Gerrit Sloot.
 • Henk Dissel

  Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finale kandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy.
 • Dj Ivar

  Feest DJ Ivar
  De perfecte sfeer creëren om het een topfeest te maken voor de feestvierders en zijn opdrachtgevers, laat dat maar aan DJ Ivar over. Van Top 40 muziek via de betere oldies naar de nieuwste apres ski hits.
 • De Palomas

  De Paloma`s; Authentieker dan dit gaat het niet worden!
  Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig feestje vieren. Figuren die gek zijn van muziek maken en die graag oude tijden weer laten herleven!

Zaterdag 7 September

 • Marnick & Mr East

  Dj duo Marnick en Mr East. Inmiddels al 4 jaar bezig met het draaien op verschillende locaties en maken er altijd een mooi feestje van! Ben jij nieuwsgierig naar een mix van de foutste hits in combinatie met de grootste dance hits van deze tijd? We staan ook vaak bij de Kornuiten in Haaksbergen
 • DJ Massyyo

  Thomas, beter bekent als DJ Massyyo! Is op jonge leeftijd begonnen met draaien en heeft een naam voor zichzelf gemaakt door zijn residency bij jongerencamping Dennenoord.
 • The Demolition DJ

  Deze barbier van Barbershop Barber’Ed zal dit jaar plaats nemen achter de draaitafels als The Demolition Dj. Hij is bekend van onder andere Hardclassics en Q dance!
 • DJ Jean & MC Maron Hill

  DJ Jean is een naam die onuitwisbare sporen heeft achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl, maar vooral als toegewijd artiest.Jean heeft vele awards gewonnen, zoals de SENA Award (meest gedraaide artiest op de Nederlandse radio in een periode van 10 jaar) en verschillende awards voor ‘Beste DJ’. Daar bovenop ontving hij de prestigieuze SLAM FM Ouvre Award. Niet voor niets is hij de meest geboekte DJ ooit in Nederland! En nu samen met Maron Hill op de schuttersfeesten in haaksbergen.
 • Freestyle Maniacs

  Raoul Coolman & MC The Russian, together they are the force called Freestyle Maniacs. From day one there was a kind of chemistry that could be defined as unique.
  The Freestyle music (best defined as HDM) is a combination of the harder styles combined with samples from styles like EDM, Hardstyle, Happy Hardcore, Jump, Early Rave and House Classics.
  Their goal is to create hard party music for all people and not be limited by one single style.

Zondag 8 September