• Programma

  Het eerste volle weekend van september een prachtig schuttersfeest met goede muziek, gezelligheid, teamschieten, grandioos kinderfestival.
 • De Palomas

  De Paloma`s; Authentieker dan dit gaat het niet worden!
  Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig feestje vieren. Figuren die gek zijn van muziek maken en die graag oude tijden weer laten herleven!
 • BANDJE SPECIAAL

  Bandje Speciaal ontstaat in 2013 als zes vrienden in een feesttent op het idee komen om zelf een coverband te beginnen. Want het kan allemaal nog ‘gekker’, ‘energieker’ en vooral ‘specialer’.
 • Verrückte Stunde

  Luister je naar Die Verrückte Stunde, dan geniet je non-stop van alle hits die je in Die Verrückte Halbe Stunde hoort tijdens De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Van foute hits, tot guilty pleasures en feest knallers: het staat allemaal op Die Verrückte playlist. Online raido luisteren kan in de gratis 538-app, via JUKE, je digitale DAB+ radio of gewoon via internet, hier op de site van Radio 538. Wil je toch iets anders horen? Luister dan eens naar andere themakanalen zoals 538 DROPS, Dance Department, 538 Zomer en 538 TOP 50!
 • Harten 10

  Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ´Liefde maakt blind´, met hierop de bekende nummers ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik wil je niet kwijt’. Maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als ik het nu niet doe’ en ‘Zo zoals je bent’.
 • Aukje Fijn

  Aukje Fijn is al op jonge leeftijd begonnen met zingen. Zo stond ze als meisje van negen jaar al op het podium en bracht ze haar eerste eigen single “Ben je Verliefd”.
 • Opening

  Vrijdagavond 19:00 uur vindt de officiële opening plaats met het op de stang plaatsen van de vogel door de regerend koning Gerrit Sloot.